BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Jun 01, 2008

"Saya cuma beri dia RM5 untuk satu ‘game’ "


KUALA LUMPUR: “Saya cuma beri dia RM5 untuk satu ‘game’ (melakukan hubungan seks). Kami lakukannya di dalam bilik, sama ada di rumah saya atau rumahnya. Ibu bapa tak tahu kerana ingat kami belajar.”

Demikian pengakuan remaja berusia 14 tahun yang mahu dikenali sebagai Andy ketika menceritakan pengalamannya mengamalkan seks bebas dengan beberapa rakan sekolah.

Andy membuat pengakuan itu ketika sesi kaunseling program Kem Smart Remaja khusus untuk membimbing pelajar bermasalah berusia 13 hingga 15 tahun dari sekolah menengah di Selangor di sebuah kawasan perkhemahan di pinggir ibu kota, baru-baru ini.

Andy berkata, dia mula melakukan hubungan seks dengan rakan sekolahnya ketika berusia 13 tahun, manakala pasangannya setahun lebih tua daripadanya tetapi memang dikenali sebagai ‘bohsia’.

“Dia sanggup terima bayaran serendah RM5 untuk sekali ‘main’. Bukan semua pelajar tahu kegiatan ini melainkan kenalan rapat gadis itu,” katanya.

Andy mengakui mengamalkan hubungan seks bebas sejak mengenali seniornya hujung tahun lalu dan melakukannya di rumahnya atau senior berkenaan, meskipun ahli keluarga ada di rumah masing-masing.

Dalam tempoh tiga bulan dari November tahun lalu hingga Januari tahun ini, Andy berkata, tiga kali dia melakukan hubungan seks dengan gadis bohsia itu, dan lebih memeranjatkan, mereka bukan sekadar berdua tetapi turut disertai seorang lagi lelaki yang juga rakan Andy.

“Saya lebih suka melakukan (hubungan seks) beramai-ramai,” kata remaja berasal dari daerah Kuala Langat itu tanpa segan silu.


Petikan Metro Ahad 1 Jun


huh xde beza with others malay prostitute!

0 Commentores: