BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Khamis, Jun 26, 2008

Koleksi Buku

ada apa dengan buku?

buku yang paling aku paling minat+hargai dalam koleksi aku ade 2 jenis je..



1. sains

2. komik



tapi dalam dua jenis nih aku akan letak gambar koleksi buku tu je..













Estidotmy. heheh nih koleksi paling berharga yang aku ada setakat nih. semua sekali 34 buah. majalah nih sebulan sekali je dikeluarkan oleh utusan. aku minat kumpul menda nih pun sebab banyak yang kita tak tahu boleh jadi tahu..majalah sains kan. aku pernah rembat sebijik majalah nih kat sekolah aku. eles depada majalah tu peram cam telor kat stor..bek rembat je. majalah first yang aku ada bertarikh 26 Februari 2003 - Misi Nod - Terokai Khazanah laut Dalam.













Naruto. hehehe aku nih peminat setia naruto. naruto nih member aku yang mula kenalkan kat aku masa aku tingkatan 4 (2005) nama dia salman. kemudian merebak satu kelas semua budak lelaki layan naruto. tapi penyokong kuat masa tu ramai lagi, but then setahun 2 kemudian, yang aku tahu masih minat ngan naruto nih aku salman ngan hanif. anam terus tak tahu pape. koleksi buku nih sebenarnya ada dari volume 1 sampai 24. pastu ada yang pinjam hilang tinggal la cam gigi jongang. sekarang aku layan lagi tapi dah makin kurang..korang kalu nak donlod naruto latest episode pegi www.narutocentral.com.





aku nih tak banyak simpan koleksi buku. kalu dulu besenya gempak, starz, pe entah satu lagi ada gak aku simpan. pastu mak aku suh buangkan..aku kan budak baik.



sekarang tengah khatam baca buku Ahmadinejad: Singa Baru Dunia Islam

3 Commentores:

FiNa SoPHie berkata...

wow..
quite awesome.
teringat komik yg sy smpn smpai skrg.. komik detektif conan :)
rasanya awak prnah dgr kot..
hehe..

hmm..sleepy berkata...

heheh mst ar penah..
dri zmn skolah lgi cbe nk smpn..tp x jdi2..

| kiNah | berkata...

waaaa byknya estidotmy diaaaa .. bes mjalah tu .. sy x pnah pn kumpul .. bca kt skola je .. hehehe .. sbb fmily sy bkn jns bli paper XD