BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Khamis, Jun 26, 2008

Blogspot URL Yang Baru.

kenapa aku tukar URL blogspot yang baru?

hmm..sebenarnya aku rasa cam "tak seberapa mesra" dengan URL yg lama tu.





Pandangan kawan..



sms 1


aku sms: "beh x ngan nme bru nih? bloggychannel.blogspot?"

dia sms: ouh best jgk sedap skit..



sms 2 aku sms: "beh x ngan nme bru nih? bloggychannel.blogspot?" dia sms: uish! lebih global arr..yang lgi 1 tu cm best je..tp aku lbh suka yg lgi 1 tu aku sms: amirhaddatsa tu ke? dia sms: haah aku sms: npe ske yg tu lak? dia sms: mtah arr tapi pape pn bes yg lma dri yg bru nih



sms3


aku sms: "beh x ngan nme bru nih? bloggychannel.blogspot?"

dia sms: hype!! hah! mne dpt nme yg sedap tuh?? wargghh behnye nme yg kmu pilih tu!!

mne kmu dpt??

aku sms: heheh bese la~





yahoo messengger

: dh tau sy tuka blog URL?


: dh..

: tdi bru je tgk..

: npe tuka.....

: sy ske y dulu..

: mne tau?
amirhaddatsa?

: bulletin la..

: yup..


: kmu tau mksud "amirhaddatsa" tu ape?


: x..
pemksd

: sy agak amirmembaca..


: iqra bru bce..

: ouh heheh mjur ltk "agak" tadi..

: sy x igt pe mksud dia..
hehehe.. nape yg lama dlu beh?

: yup..
sy ske nme tu(2) amirhaddatsa



kepada

amirhaddatsa.blogspot.com -------> bloggychannel.blogspot.com











WildChannel







jadi Bloggy + Channel = BloggyChannel.blogspot.





hmm..best jugak nama nih..so aku tukar ler..aku pun tak ingat apa maksud Haddatsa tu..komen korang lak?

2 Commentores:

FiNa SoPHie berkata...

lor.. ingatkan haddatsa tu ur other real name gak. hehe

ur new blog url is also fine, but the 1st one is much more unique. but the new one is more canggih as well..

so up to u, the blog's author!
;)
nak tnya sket, site mane u wat ur banner tu? and, nak box yg berisi kod html tu gak! cmne nak wat?

hmm..sleepy berkata...

heheh trimas..
x arr dh lupe cilok mana haddatsa tu..