BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Sabtu, Jun 14, 2008

Reunion PLKN, Version Kuantan

Siang tadi aku, qhushairy, ina, yanti, kema, huda, ngan lagi sorang kawan dia..x kenal. okeh!

kitaorang semua janji berkumpul pukul 12.30 tengahari. tapi orang pertama, sudah semestinya owner blog nih, kedua ery ngan ina. tu pun dah lebih 3 minit makan maggi memang x sempat la.. ok lepas tu kitorang bertiga nih lepak tunggu yang selebihnya kat tingkat bawah (GL). macam yang korang bleh tgk nih..tu selepas beberapa minit kitorang tunggu diorang datang. lepas tu tunggu lagi dua orang datang, kema dengan hafiz. tapi diorang x datang2 juga akhirnya kitorang semua gerak gi main boling..pastu fin..ltih nak taip..sory

tapi pae pun..beh lor!







download sume gambar kat sini

3 Commentores:

abcdefatyhah :D berkata...

salam, wah beshnye, ktorg xde pon wat reunion... isk isk. tp kt plkn sy dulu satu geng saye pmpn je ;)

*sape ni ek?

amir syazani berkata...

ouhoh..ktrg aritu sptut 3 llki..tp lgi sorg x dpt dtg..

hahijaw berkata...

perh~ maen bowling!! aku suka ahaha wlwpn baru maen skali. kah3