BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Rabu, September 23, 2009

Kad Raya 2009!

Salam!

Meh hari ni aku nak edar kad raya (betul ke "kad" raya)!!

Tahun lepas tema lain! Tahun ni tema lain pula! meh tempek kat blog kamu ya! :)




Kepada-



< Semoga kita semua terus berblogger dan terus berhubung antara satu sama lain ya! Dan maaf sangat2 kalau ada yang terkasar pada kamu tapi tidak bagi aku



Assalamualaikum

6 Commentores:

ZARA 札拉 berkata...

oho~

kamu letak nama akak kat nombor 7 ye dik?

bagus~

kamu memang memahami kecintaan akak pada CR yang mengkhianat Syaitan Merah~

hehehe~

thanks adikku~

P/S: nak balik Pahang sila roger akak~

GadisBerstokinBelang berkata...

yeye.. dapat kad raye!!!
maceh! maceh!
duet raye xde ke??
nak!! nak!!

AmirHaddatsa berkata...

kak zara - oh kak zara ku, no. berapa x perlu dikisahkan, yang penting dapat disampaikan ppada akak zara~ oh okeh! nk folow la ni ya~


fatin - ish! dah bagi kaki ayam goreng, ko nak paha pulak!!

riBEna berkata...

macehhhhhhhh weh
akn ku ambil!
hehehehe~

atiQah adNan berkata...

thanks sangat amir..
selamat hari raya tau..
sorry akak lambat amek akak busy sikit pindah opis baru.. btw thanks sangat ingat kak akak lagi..hee~

| kiNah | berkata...

tengs incek amir !!
lme gle x bke blog ni .
thxs utk kad raye tu taw .
neway slmat ari raye !! =)
x lmbt lg kot nk wish raye an .
hehehe XD