BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Februari 01, 2009

Belajar Bela Ikan Sekilau..Windows 7


salam

Anda tahu tak apa itu Windows 7?. Windows 7 nih adalah windows series; Xp dan Vista tetapi kali ini microsoft mengeluarkan lagi 1 windows iaitu Windows 7 Beta. Windows 7 masih dalam peringkat percubaan, sama seperti Google Chrome sebelum ni.
Aku pun tengah mendownload software Windows 7 ni, tapi bukan untuk install dalam lappy lovely ni cuma untuk jadi koleksi software aku je. Walaupun aku tak moh install tapi aku cuba cari theme Windows 7 ni kat Google! Hoho interface dia memang lawa bila aku install theme ni menggunakan Tuneup Utilities. Semua warna biru



Walaubagaimanapun interface Windows 7 yang sebenar adalah berbeza dengan apa yang anda lihat disini. Aku cuma install theme, hoho wallpaper dia gambar ikan sekilau/sekaring/..lawa?. Rujuk http://sembangkomputer.com/windows-7-beta-pandang-pertama/

Anda boleh menggunakan serial keys yang sah dari microsoft. Taknak pirate2 ye. Anda boleh rujuk disini http://sembangkomputer.com/download-windows-7-beta-dan-dapatkan-no-siri/ . Tempoh muat turun Windows 7 sah sehingga 12 Februari.

2 Commentores:

- m!ss_yaNa - berkata...

abg yana dh gune dah...
huk3 ~~
jeles melihat wallpapernyer yg lawa itu..

AmirHaddatsa berkata...

hoho..yeke??
adeh sy nk install dlm laptop nh pn xleh..baru je pkai vista ultimate