BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Februari 22, 2009

Makluman


Salam

Hoho memandangkan internet kat dalam rumah nih slow tahap siput baru lahir, maka...camne nak selesaikan masalah nih hah?? tmnet dah helo tapi! Huhu verification code pun tak lepas nak akses! Nak download lagu la laju macam BATU! Tak gerak! Why2?!!

2 Commentores:

atiqahadnan berkata...

heheh~ sabar jerlaa yerp... dugaan alam maya ni heheh mmg menguji,, cam nak ketok n hempas je Pc.. huhu~

amir berkata...

haha jdi cm sy juga ke?