BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Khamis, Februari 12, 2009

Apa Akan Jadi Dengan Amirhaddatsa ni??


Salam

Hoh dah lama aku fikir untuk tukar blog ni kepada domain atau pakai hosting berbayar. Jika aku pakai hosting makanya, Amirhaddatsa akan bertukar title Blogspot dihujungnya kepada Wordpress, tak gitu?

Tapi aku rasa macam belum bersedia memandangkan aku rasa macam kerisauan yang takde punca..hoho~

Walaubagaimanapun aku fikir mungkin dengan hosting baru tu, aku boleh sediakan tutorial photoshop atau mungkin dreamweaver yang setakat aku tahu untuk anda, dan mungkin blog Amirhaddatsa nanti lebih stabil dan beridentiti. Tak gitu?

Cuma yang jadi masalahnya, aku tak tahu macam mana nak guna Wordpress dan takut-takut untuk guna hosting, ye ler dengan blog ni pun aku berjuang (ekeke) sendiri.

Hoho..ini sekadar luahan (ceh).

4 Commentores:

menteil berkata...

er.. kalau hosting berbayar takde .wordpress di belakang..
itu masih lagi hosting percuma..
cuma bertukar platform ke wordpress..

kalau domain sendiri jadilah begini (contoh) amirhaddatsa.com

jangan takut guna wordpress..
senang je.. hehe..

cik tika berkata...

ade gak acc kat wordpress tapi jarang guna sebab tak brape nak paham sangat camner nak guna.

haiyoh >.<

hady berkata...

ni ada soalan
kalau guna dot com
sure kena bayar kan?
so, financially, ok ke
nanti nak guna duit beli buku, study, topup hp, minyak moto, umah sewa, etc etc
saya sokong kamu stick to blogspot la
dah keje nanti baru ke dot com, okay?

AmirHaddatsa berkata...

menteil..) hoho..ad lgi 1 mslh..riso hilang memb kat blogspot ni huhu..

tika..) hoho sme ar..ad ac jgk kat situ

hady..) hmm..sbenanya..psl finance nh la sy postpon psl nk tuka2 nh..
tpi insyallah kalu dh stabil tuka je!