BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Februari 01, 2009

Blog Hina Islam: Please Flag Them!


"Wahai orang-orang Yang beriman! jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum Dengan perkara Yang tidak diingini - Dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa Yang kamu telah lakukan.." ( al-Qur'an,al-Hujurat ( 49 ):6 ).

Salam

Kenapa ada orang melayu bencikan Islam? Hmm..banggang sombong, buat kajian tapi pakai sumber yang salah.

http://adibahahmed.blogspot.com/

A PERSONAL JOURNEY TO FIND THE TRUTH...TAKING ME THROUGH THE VERY HEART OF ISLAM...

http://syurga-islam.blogspot.com/
Di sini saya akan kemukakan keindahan-keindahan ISLAM ajaran Nabi Muhammad SAW tentang SYURGA ISLAM (HEAVEN), tentang SEKX dalam Islam, ajaran-ajaran Islam yang danggal, palsu, goblok, duniawi dan terorist Islam. Turut dikemukakan adalah pandangan dari Al-Quran dan Hadis-hadis tentang semua ini. Nabi Muhammad SAW sebenarnya Nabi Sex dari Syurga! PERHATIAN: Orang-orang muslim berisiko tinggi untuk pingsan atau berubah agama apabila membaca artikel-artikel di sini.
Ada banyak lagi laman web yang bagi maklumat yang salah tapi laman tu menggunakan domain sendiri. Cuma kalau anda sekadar mahu ambil tahu klik link yang diberi penulis-penulis blog diatas. Ish..dah la bodo pasal islam, bodo jugak dalam cari maklumat.

5 Commentores:

senapang berkata...

hrmm..bahaya mcm nih...
takut yg bukan islam pandang serong, yg "islam pada nama" terpengaruh...

- m!ss_yaNa - berkata...

mmg menghina...
huk3 ~~
bengong tahap gaban diorg nih.. ~~

cepat..flag mereka..!!

hady berkata...

menyirap darah bila baca blog blog dorang ni

kalau nak murtad tu
murtad sorang sorang sudahlah
ini siap buat blog nak menghina islam

ish, rasa nak sepak je..

| kiNah | berkata...

sepak je amai2 .. pastu tumbuk pewot lelaju .. bia sewel ..
lalala ~
buduh nye .. sian nengok kaum itu ..
ohohoo ~

AmirHaddatsa berkata...

senapang - btul3

yana - flag ar derah skit!

hadi - sabar hadi..drg tu pengecut tu yg buat mnda2 tu sume tpi xdedahkn pribadi..

kinah - heh sebar2 la ye..