BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Sabtu, Ogos 29, 2009

Tambah Lagi 1 Game


Salam

Macam biasa la diorang ni kalau dah plan nak pergi berjalan, mesti lewat sejam atau dua untuk bergerak.

Mulanya ingat nak pergi berbuka di Melaka tapi bila masing2 dah bangun lewat tak mandi apa semua, gerak pukul 11 malam. Kitorang pergi main boling kat MITC melaka. Peh tempat baru. Bangunan seketul khas untuk main boling sahaja kat dalam.

Heh, kamu nak tahu? Kitorang main percuma 1 game~

Hoho sebenarnya tempat boling tu baru je 2 bulan buka. Jadi entah macam mana kebetulan tokey dia nak gambar pesekitaran untuk promote ke apa aku x tahu. Aku pun pinjamkan kamera tapi syaratnya, 1 game setiap sorang. Kira dua game la. Tapi memang puas hati malam ni! Sengal2 diorang.

Sebelum masuk kena cuci tangan dulu
Luas?
p/s Aku tak tahu pe nama bangunan ni..

2 Commentores:

ZARA 札拉 berkata...

adik~

cepat tembak daku lah!!

AmirHaddatsa berkata...

meh2..kechak! haha