BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Isnin, Januari 05, 2009

Tukar Template Baru


Salam

Hoho tahun baru template baru gtu huu~~ tapi ini bukan template dari aku.Dua hari aku cari template yang lawa, (lama gila beb!) terjumpa yang ni..aiseymen~ dan abaikan shortcut (rasanya ar) kaler biru kat sebelah kiri nih k. Walaubagaimanapun aku nak beritahu kat korang yang masih sekolah..ish bebudak sekola..semoga berjaya dan tahniah..hoyehoye!!..kepada berkas calon PMR okeh! (adik aku amik pmr tahun ni..) wokep. Tahun baru azam lama wokeh! (<--tokey blog punya). huhui~~ Pastu sorry ye kalu tak membalas kat blog anda ('',). Mungkin nanti bila dah sampai masa aku akan mula tulis tentang tutorial blog, photoshop dan DW ye.

Aku seru pada anda meh kita tunjukkan rasa geram+panas+nk bunuh+tendang kepada Israel. Anda lihat disebelah kanan bawah blog ini ada gambar berunsur seruan bukan? (hehe aku yang buat tu) Itu adalah salah  satu langkah untuk kita menunujukan perihatin terhadap Palestin. Mungkin anda boleh menghasilkan artikel tertang penindasan dalam berbahasa inggeris, aku pasti ianya dapat disebar lebih meluas melalui artikel berbahasa inggeris okeh!  

Dah 2 dekad = 20 tahun = 240 bulan = 7200++ hari aku hidup

1 Commentores:

- m!ss_yaNa - berkata...

nice template.. =]