BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Rabu, Disember 31, 2008

Kad 2009 - 1430


amir ingin mengucapkan selamat ma'al hijrah 1430 dan selamat tahun baru 2009 kepada anda! Semoga kita semua terus ber'bloging wokeh!


9 Commentores:

iEn berkata...

terima kasih.. lawa kad tu :D

Fina Sophie berkata...

dah brape lama link amir hilang lah. scr kebetulan terjumpa balik time bloghopping. dunia blogger ni pusing2 pun kat situ juga kot.

tq kad tu.
akan ditampal kat dinding umah baru saye.
hehe.
gudluck 4 ur future undertaking dear.

- m!ss_yaNa - berkata...

time kasih ye amir.. ~~
nanti yana ltk kat blog.. =]

hanis berkata...

maceh... yeppi

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ berkata...

hi amir..~
ingat juga kat org disini ye..
thanks k..
hepi new year 2009 n salam hijrah 1430H k..:D

Purplelito berkata...

thanks

Lihat Fikir berkata...

happy new year..

|Ihsan| berkata...

alamak...aku da terlambat nak komen ke?? bru aku prasan ko ade bg kad kat aku...nyways wlaupon dah lmbt, aku nak ucap trma kasih kat ko.

| kiNah | berkata...

sori lma gla x bkak blog .. thxs por d award :D

tentiu2!! :3