BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Sabtu, Januari 17, 2009

Melayu Haram!


Salam

Hoho anda ada myspace? Aku pun ada juga. Anda ada friendster? Aku pun ada juga. Berbanding myspace dengan friendster, myspace aku guna sejak dari awal tingkatan 4 friendster pula lepas tingkatan 5.

Myspace masa zaman aku dulu (tingkatan 4 5) sukalah aku main sebab klik "add me" dah jadi kawan. Lagi pun budak sekolah aku yang ajar guna myspace. Waktu tu anime Naruto tengah femes, aku salah sorang dari otaku dia. Tapi tak lama lepas tu, myspace kena serang hackers. Aku dah mula bosan gler dengan lucah myspace yang macam haram ditambah sial tu.

Tapi sekarang aku mula aktif myspace. Aku guna akaun lama tapi tukar password.

Melayu Jahanam. ok tak? Kalau aku ada power macam otromen ke tok dalip ke (pepaya tak main ) atau sesiapa saja mesti aku dah pi serang budak-budak Melayu haram ni.


Heh aku bagi 2 contoh ni jela ye. Hebatkan kuasa myspace ni? Kawan aku yang perempuan pun kata
"alah myspace tukan banyak lucah bogel mesti korang layan kan.."
Tapi yang paling menanya sekali ada 1 profile myspace budak melayu tu lagi teruk. Kepala dengan muka melayu pakai tudung, tapi badan orang lain. Hoh yang ni memang level touching, agaknya mesti mamat sial mana yang tak puas hati dengan sorang permpuan ni kemudiannya dia pi edit muka supaya match dengan badan orang lain. Anda faham kan?

Hoho myspace ni kalau ada yang nak tengok fesyen melayu sepanjang zaman, elok ar tengok myspace.

Myspace pengguna dia seluruh dunia, banding friendster pasaran hanya cuma di asia tenggara sahaja. Jadi promosi menggunakan myspace lebih laku banding friendster. Sebab tu isu malay naked and violence on myspace tak boleh didelete akaun mereka.

Penyelesaiannya? aku pun tak tahu.

7 Commentores:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

akak dah delete lama dah MySpace punya akaun...

since august 2007 sebab gagal mengharungi hidup...

missyizzati berkata...

salam...blog hopping. :D

and that's why tak pernah suka myspace. :D

- m!ss_yaNa - berkata...

da x ingt dah berapa kurun daku x bukak myspace..
huk3 ~~

ArDiNi berkata...

eyo!
lme x dgr citer
heh

myspace..
dashatnye bila dgr..
xtahu menahu plak psal nih semua..
adeih..

btw,amir,add dini kat ms!
ada link kat side blog tuh..
kat add me on..
hehe
add aw
thanks

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ berkata...

myspace teruk la than friendster..
tatau kenape...erm..

AmirHaddatsa berkata...

zara - lor..lgi kecian..igtkan org pmpuan mudah je nk idup kat ms..rpnya..sma la kte cik kak weh..

izzati - hoh! aiseymen ad geng nh..
(tpi prof sy update tiap ari huhu)

yana - adei ad ms jgk ke..

dini - skang bru thu kan sengalan myspace nh? kalu yang laki, bbdak mata silau besepah ler dlm ms tu..

atiqah - yup2! jgn tau npe..

cacen86 berkata...

yer..akaun myspace skrg ni adalah akaun ke 5 kot..ahaha....sebab byk sgt anasir2 tk dikenali anta msj tah pahaper...buhsan...friendster lak,maintain je dr dlu...myspace mcm satu laman web yg sgt sosial...