BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Isnin, Januari 19, 2009

fenomena Yahudi Q33 NY


try!!!
1. Bukak Microsoft Word korang.
2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY ..
Q33 NY ni adalah number pesawat yang
melanggar WtC tu..
3. Tukar saiz font tu kepada saiz 48.
4.
Korang highlightkan Q33 NY tu
kemudian tukar kepada font WINGDINGS.
Apa yang korang nampak? Allahuakbar ..
sesungguhnye benda ni dah lama wujud
tanpa sesiapa yang menjangkakannye ...
Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang
melanggar WTC (menara berkembar tu) ..
kemudian ade lambang tengkorak dan
lambang yahudi ... dah cube dah mmg
btol.............
SUBHANALLAH......
Cubalah...dan sebarkan...

Salam 
Hoh anda sudah mencuba? Aku dah mencuba. Memang ala-ala ajaib gtu. Sebuah kapal terbang langgar PWTC yang kemudiannya mati sebab yahudi. Kenapa erk?

Windings mempunyai sejarah kontroversi. Pada tahun 1992 hanya beberapa hari setelah windows 3.1 dikeluarkan, ditemui aksara urutan perkataan “NYC” dalam windings, telah menjadi penyebab kepada simbol skull and crossbones, Bintang David dan isyarat thumbs up (NYC). Ini mungkin ditafsirkan sebagai mesej untuk membunuh kaum yahudi terutamanya mereka yang berasal atau tinggal di bandar New York. Microsoft berkeras menafikan ini adalah sengaja dan didesak supaya susunan akhir huruf glyphs (simbol/ejaan) dibaris perkataan dibuat secara rawak.  Kemudian huruf “NYC” telah ditukar pada keluaran seterusnya, iaitu simbol mata, hati dan pencakar langit yang ditaksirkan sebagai “I Love New York City”. Microsoft telah  menyatakan ini sebagai sengaja (sebagai memohon maaf).


Terjemah ensiklopedia.

Walaubagaimana sekali pun, kes ini tetap ditutup dan kod rahsia ini hanya juruterbang Q33 NY je yang tahu.

Hoho misteri? entah ler. Ada pendapat yang mengatakan no Q33 NY tu bukan no siri pesawat. Ada yang kata sebaliknya. Anda?

Kredit kepada Princess sebab fakta ini
jika terdapat kesilapan terhadap teks yang diterjemah, sila inform amir ye


P/s Baiklah kali ini aku mahu anda taip ISLAM dan JEWISH sama seperti diatas..

4 Commentores:

pirah berkata...

SUBHANALLAH...

hady berkata...

oh?
tapi saya keliru sikitlah

masa serangan WTC tu
uncle saya ada di New York
(dia dah bertahun tahun kerja di sana)
katanya, masa serangan berlaku
hampir kesemua Yahudi di WTC
ambil cuti (seolah olah mereka tahu mengenai serangan itu)
cuma ada seorang mangsa yg terkorban berbangsa Yahudi
uncle kata, itu pun sebab si Yahudi ni baru balik dari holiday

hmm.. xpasti versi mana yg tepat..

AmirHaddatsa berkata...

ouh hady yke cmtu skli?
adeh npe la drg wat pkatan gtu..

| kiNah | berkata...

astaghfirullah .. yg islam tu da try taip .. sakit atinye tgk .. tp yg jewish tu kurang phm sket .. huhu
eksplen2 ..