BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Rabu, Disember 17, 2008

Tag Dari Yana!

 This tag is from Yana!


1) Do you think you're hot?
err..mne ad..kool ad la..

2) upload your favourite picture of you?



3) Why do you like that picture?
sebab gambar ni bes..i am standing in front of you 

4) When was the last time you ate pizza?
pemenda jenis soalan..last month section J gathering. i'll put the pic later

5) The last song you listened to?
DJ Tiesto-Ten Seconds Before Sunrise

6) What are doing right now besides this?
err..instant messenging with one of my best frend fifah

7) What name would you prefer besides yours?
careful spell this name - amm'mir (not amer)

tag 5 people to do this


Kinah
Syazana
Ihsan
Hady Rashid
Ardini 


8)Who is Number 1?
err..a girl that love eat cookies and describe herself

9)Number 2is having relatioship with?
dono2 ;/ tanya la sendiri.


10)Say something about number 5?
love eat kopok 

11)How about number 4?
err..an arkitek from terengganu..i am proud have tranu'ese and fisherman blood!~

12)Who is number 3?
a school boy and maniac with software

~~~~~~~~

1. Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.
(tentang aelynne)
dia nih seorang wanita a.k.a perempuan @ girl
dia nih 1 fakulti dengan memb aku..tapi aku x rasa la dia kenal memb aku kat upm tu..
tak tahu nape dia letak aelynne stupi diary..npe eh? keciankan? xkecian ke? ala bagi la kecian skit..
aku rsakan..nick name dia alin kut..bukan alim ye..
dia nih ada balak daa..
dia ni ad facebook friendster mypace ngn blogspot..msti dia nih ramai memb kan?
dah bape dah eh pasal dia nih..1..2..3..4..5.6...baru
ouh! dia salah link friendster dia la! sbbnya kalau anda klik..msti fi'direct ke fs anda!
dah la stakat nih..aku baru kenal dia..dia pun baru kenal aku..


2. Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya.
nama aku? - amir
umur? - 19..+1 =19
jantina? - jap eh..uiks! huh! lelaki!



3. At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.
nope

1 Commentores:

| kiNah | berkata...

erk ~
sy kna tag ke x neh ???
x sure neh ... tonfius2 ...