BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Selasa, Disember 23, 2008

Ucapan 2009!

salam

Card ucapan ni aku dapat dari syazana (Amir <-- Syazana <-- Fateen) (2 degrees). Macam ni, kawan syazana (fateen) mendesak dia untuk pass kan card tahun baru ni kepada 10 orang rakan blogger yang lain, tak tahu la kalu WP ke atau yang lain tak boleh kut..Walau apa pun ucapan dari aku..TRIMAS!!



Ucapan Fateen~

assalamualaikum w.b.t.
tahun baru 2009 hampir tiba.
happy pun ade.sedeh pun ade.
happy bab xsabar nak melakar pelangi di langit dan kenangan.
sedih bab 2008 tahun terindah buat ako.
ako blajar mcm2 tentang hidup :)
macam kate Oscar Wilde, "takde seorang pon manusia kat muka bumi ni
mahupun si jutawan
yang mampu membeli masa silamnya".
(cik fateen ni mmg si pemalsafah.hehe)
:DD
amik la kad ucapan ni buat kenangan,.. :D
ehhehe..
sume kene amik n tempek kat blog korang.
n pass la kat member2 korang yang lain.(xnak pass pon tape)
wat posting tentang ni k :)
iLOVEu
p/s : jgn lupe bagi komen tentang kad buruk ako nie..hehe


Sedih bercampur touching bila baca T_T terutama ayat "xnak pass pon tape", bak kata pepatah melayu kunos..jangan disangka lelaki tidak penah touching!. Buh'bye 2008!!

7 Commentores:

hanis berkata...

selamat menyambut maal hijrah 1430H

AmirHaddatsa berkata...

tq hanis! salam maal hijrah juga!

Purplelito berkata...

penin bca yg intro tuh~hehe

hady berkata...

so amir, apa azam tahun baru? hang buatla satu posting khas, bumper sempena end of 2008. xsabaq nak baca nih..

| kiNah | berkata...

"jangan disangka lelaki tidak penah touching!"
erk ~ no tomen ...

btw ipy 2009 ! waa da tuwa .. mencis mencis !!

tomato_masam berkata...

ahahaha, syahdu nyer dengar part touching tu~ hihihi`

cik tika berkata...

jangan disangka lelaki tidak penah touching!

alahai.
comelnya ayat tuh.
hehe :P

ada part 1 citer tuh.
maybe akan ada part 3 (coming soon)