BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Sabtu, Oktober 11, 2008

Ayat-ayat Cinta 2

Salam

Perhatian: Artikel ini pernah ditulis diblog ini sebelum ini. Sila klik untuk direct terus.

Huhu..memang sadis tahap hyper-market cerita nih.
malam semalam (10 Oktober) kat tv3 kali ke3 aku tengok filem ACC tapi tak pernah satu pun habis aku tengok.
Budak rumah aku cepat2 berkejar pergi duduk kat meja VIP. Fuh! Kemudian datang lagi budak rumah lain join sama. 2 meja penuh depan tv! (<--- budak laki)

2 kali tengok tak sampai pun separuh jalan, sekali tengok (10 Okto) cerita nak dekat habis. Adei nape la aku tak pernah2 tengok sampai habis?? Kawan aku ada yang dah 2 3 kali tengok..tak kira arr laki atau perempuan..sama je..2 2 spiesis nih layan ACC nih.

Cerita ni dalam novel lagi best layan. First novel yang aku pernah habiskan dalam hidup aku tu~

Lagu pilihan aku!

Jalan Cinta" (Sherina)

Semua resah hati manusiamu
Untuk membagi kisah atas nama cinta
Butir air mata di setiap sujudmu seperti tak pernah cukup untuk menjagaku
Jangan butakan hati menjadi cinta yang semu....oo... Cinta yang semu

Kau hembuskan ayat-ayat cinta untukku
Di sela doa dalam malam-malam yang sunyi

Ampun yang engkau pinta dalam semua keraguan yg tlah meliputi jiwamu
Semoga akan membawa cintamu

Pada diriku dalam jalan dan ridho-Nya
Jangan butakan hati menjadi cinta yang semu...oo... Cinta yang semu

Kau hembuskan ayat-ayat cinta untukku
Di tengah terik matahari dan dinginnya malam
Kau panjatkan ayat-ayat cinta pada-Nya
Melindungi dan menjaga kisah cinta kita...

Review dan download Jalan Cinta
Sherina - Jalan Cinta




Laman web rasmi Ayat-ayat Cinta

6 Commentores:

| kiNah | berkata...

waa ~
mnat ayt2 cinta jgak ke .. wish u can watch the whole movie next time .. gud luck .. hohoho

amirwashere berkata...

hoho thanx!

| kiNah | berkata...

"bes le kaco..jmpa lgi eh"
mandey2 je dia tukar dialog .. hahaha

Sir Amir from London, Pahang .. haha lwak a awk ni =D

ZARA berkata...

jiwang sangat kau nih Mir~

amir berkata...

hikhik..shhhuuu slow akit taip..nnti org dgr lak..

+ iNaMoRaTa + berkata...

sy juga pnh dan suka dgr lagu ni..hehehe