BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Selasa, Disember 01, 2009

Pekerja pulang Semula

Salam


Cuba teka aku print segala thesis 3 set tu kat mana?
Hoho aku print kat tempat kerja aku dulu, (ancient link~) masa cuti semester 3 rasanya.
Ah agak2 belum cukup setahun kut aku tak berjalan kat bahagian atas sekali Kuantan Parade tu.


Heh bos aku macam biasa sindiran maut dia bila aku tanya,
Aku - "bos sorang je pekerja yang ada?"
Bos - "hoh lebih baik sorang, dari ramai2 tak buat kerja buat apa"


Aih kau masih seperti dulu bos. Aku buat kerja ko kata aku banyak sembang x buat kerja.
Hoho tak baik mengunkit.
Tapi pekerja baru (aku aggap pekerja tu msih baru) yang sorang tu,
pergh panggil aku "bhai" hasil tindakbalas aku panggil dia adik.
Hoho mungkin ni kut ciri2 pekerja yang bos aku nak hoho~


Oh sebenarnya aku tak tahu la kot ada pelajar yang nak cari tempat untuk buat hard cover untuk thesis ke tidak, tapi aku bagi alamat la kalau kamu nak buat hardcover thesis, ijazah, degree atau diploma atau buku biasa, kamu boleh pergi kat alamat ni


Salam, kedai kat Indera Mahkota 3, betul betul menghadap ke Kolej Shahputra.

Nama kedai SINARAN EQUIPMENTS

FON : 0179094500

website:
http://www.sureincome.ws

baik x aku? hahaha

3 Commentores:

LORD ZARA 札拉 berkata...

best giloks tu~

hehehe~

sweetsourofmylife berkata...

reunion ngn ex taukey..
huhu..

Amir' berkata...

best?? boleh la hahaha