BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Disember 06, 2009

Teka Movie Apa



Salam

Hoho posting ni aku nak tunjuk gambar desktop aku yang tak bape lawa + canggih, tapi ada improvement kalu nak banding 2 minggu lepas. Untuk gambar desktop sebelum ni, kamu boleh klik disini dan juga disini



Eh jap2..hoho sebenarnya wallpaper ni aku printscreen dari movie, jadi kalau kamu otaku + peminat separuh mati + giler fiksyen, kamu boleh teka movie mana aku printscreen. Hint? Hmm "badan merah bertanduk". Cuma, yang gambar petak kecil2 tu cuma kesan editing from photoshop.

******

Hoho nak tahu, hari ni (ahad) dalam seminggu ni, tak hujan~
Haha best! Kalau semalam sanggup redah hujan nak pergi tengok wayang, hari ni tak buat apa2.
Aku download album Justin Timberlake, Futuresex entah pape lagu. Menyesal, 177MB. Kamu jangan download ya. Album yang setakat ni jadi playlist aku, Coldplay, Radiohead, Fall Out Boys, dengan The Killers.
Yang ini kamu wajib download..Best~

4 Commentores:

touyakaruma berkata...

Hellboy atau Fantastic 4 , tapi aku rasa Hellboy

LORD ZARA 札拉 berkata...

huhuhu~

kena ku tengok cam Rainmeter nye style je ni?

hans berkata...

movie apa tu?

Amir' berkata...

huhu inilah hellboy 2~
hoho terel lah kau touya tahniah2 :)