BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Jumaat, April 17, 2009

Tagged Dari Syazana

Salam Syazana

1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang





2) bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh...

Ouh sebab hitam tu lawa..tpi sbenarnya ada yag lagi aku suka dari yang ni, tapi private..


3) tag 10 people... 
Hoho tak larat nak tag sampai 10..4 5 sudeh~
:.Kak Zara.:

:.miss tika.:

:.Kinah.:

:.Hady Rashid.:

:.Atiqah Adnan.:


6 Commentores:

hady berkata...

hi amir
alamak, laptop saya xleh access internet skang
so, xleh la wat TAG tu, haha

come to my blog - vote for which story u prefer to read
marilah mengundi! then, saya nak TAG kamu buat 10 story pasal diri kamu pulak!

phikool thong berkata...

trimas dtg blog ak..wahh..blog kmu cntek la!

AmirHaddatsa berkata...

Hady - aiyark ayat tu cm kesusahan akan datang je ni!

Phikool - ouh! trimas! ;*

tRuly tO be mYself 'Qa~ berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

thanks dear...
heheh caner akak nak amek gambO kat wallpaper akak cam amir buat ni eak..?
leh ajar tak..?

comment kt blog akk k..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Friend Talk berkata...

simple....x serabut...

AmirHaddatsa berkata...

btul3..simple x srabut~