BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Isnin, November 10, 2008

4 Web Online Yang Jadi Pilihan

Salam

Baru lepas balik dari gathering section J kat pizza hut Tampin. Adei kenyangnya~

4 laman web yang menyediakan perkhidmatan online yang anda patut tahu.
- Convert video to mp3

******

Convert video to mp3

Bagi anda yang memerlukan platform untuk download lagu dari laman web video cth; youtube, metacafe, dan sebagainya laman ini sesuai untuk anda mendownload lagu dari laman web berkenaan atau bahasa mudahnya, mengekstrak lagu dari video berkenaan. Laman web ini menyediakan perkhidmatan yang berkualiti walaupun lagu diekstrak secara online dari laman video. Memory lagu juga bersaiz sedikit kecil banding dari saiz mp3 yang asal. 

pastikan anda ingat nama lagu yang anda download nanti ye.

-------------------

Convert FLV to mp4

Pasti ramai yang sudah tahu platform untuk mendownload video ini. Laman ini menyediakan perkhidmatan mendownload video dari laman web cth; youtube, metacafe dan sebagainya dalam 2 format, iaitu flv dan mp4. Bagi yang sukakan kepuasan video, elok mendownload dalam format mp4.
pastikan tiada "&feature=channel" dihijung URL video anda.
http://keepvid.com/

-------------------

Free mp3 download

Bagi anda yang tiada perisian P2P untuk mendownload lagu didalam komputer anda, laman ini sesuai bagi anda untuk mendownload lagu. Laman web ini merupakan platform untuk mendownload lagu inggeris terus ke komputer anda. Bagi aku laman web ini adalah unlimited download. Anda taip sahaja nama atau tajuk lagu dibar yang disediakan, berpuluh (mungkin) lagu yang sama anda mempunyai pilihan untuk memilih dan terdapat juga top download song untuk anda.
laman ini cuma menyediakan lagu inggeris sahaja (mungkin)
http://www.airmp3.net/

-------------------

Project Playlist

Laman web ini aku dapat dari friendster Kinah. Laman ini menyediakan playlist lagu untuk anda, malahan anda tidak perlu menunggu masa yang lama untuk buffering suatu lagu berkenaan. Namun begitu anda harus mempunyai akaun untuk nempunyai pilihan lagu yang sendiri. Bagi aku laman ini ibarat hasil titk peluh petani pemain lagu yang kedua selepas mp3 laptop saing aku ini. Anda boleh embbed playlist ini kedalam profile friendster atau blog anda.
senang nak digunakan
http://www.playlist.com/

1 Commentores:

| kiNah | berkata...

ehekss ...
i found my name !!!!
hahahaha membantu jugak project playlist tu ye :D