BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Selasa, November 11, 2008

Cuti Sewel Dah Mula!!

Salam

Hoho cuti semester dah mula!! Apa aktiviti aku nak buat cuti nih ye? hmm.. Aku ada projek adobe. By the way aku nak ucapkan salam cuti + menjawab final + dan cuti! Untuk semua! Hoho kepada yang tak dapat bercuti contohnya RCMP (<--kawan laki aku belajar nursing kat sini) semoga belajar dengan tenang ye. Untuk calon SPM semoga berjaya! jawab! dengan cemerlang! Untuk budak kampus atau masih terasa budak kampus, cuti la dengan aman. Meh pakat pi cari part-time work bebeh!! Huihuihui..sekian.

10 Commentores:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

uit2~

akak hang nih banyak lagi nak baca utk exam...

hang dah bungkus barang balik rumah?

atiQah adNan berkata...

selamat bercuti...

|Ihsan| berkata...

aku bdk campus universiti al azhar..
hehehe...skang ngah bercuti kat malaysia.hihihi..=)

Purplelito berkata...

slmat bcutii...~ngee.

DiNi berkata...

uwwwaaa!!
x acik!!
nk cuti gak~~~!!

amir dpt cuti,dini pown nk gak!!

eye me berkata...

org yg keje dh tak merasa cuti pjg..huhu

- m!ss_yaNa - berkata...

yeay...!!!
cuti... =]

AmirHaddatsa berkata...

yerp! slamat bcuti sume~

| kiNah | berkata...

uhuh cuti ! sy next month smbung blaja plak :D
btw org da balas da cepukan dia .. dia cepuk lg skali for d 2nd time .. huk3 .. x padan ngan kontot ..

AmirHaddatsa berkata...

haha kinah..kmu sgguh ganas~