BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, September 21, 2008

Tag Dari Yana

Salam

Ini baru kali pertama aku di'tag oleh Yana. Aku sebenarnya tak tahu apa fungsi tag nih. Tapi aku akan cuba faham!

Rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

Ini la peraturan tag tu.
ok peraturan no1 dah setel.
Peraturan no2 adalah apa yang terlintas kat dalam otak.

Internet!
:. Ouhoho~ nampaknya aku satu spesis dengan Yana. Kalau balik rumah 10+ jam aku peruntuk masa untuk internet. Aku pun tak tahu pe motif aku surfing internet.

Aku Sensitif dan Pendiam!
:. Ouhoho~ Aku sejak dari zaman muda-muda dulu sorang yang sensitif + pendiam. Pasal Sensitif tu aku tak ingat apa yang aku sensitif. Tapi memang dari zaman sekolah dulu (aku rasa memang dari kecik lagi kut aku jenis sensitif) aku perasan dengan sensitif aku. Sebab tu orang kata pendia tu sensitif! Hmm..betul ke? Anda baca kaitan dibawah ni pula.

Aku Tak Suka Mengadu
:. Ouhoho~ Bila aku tak suka bercakap mesti la takde perkara yang aku nak mengadu, tul tak? Tapi serius, kalu aku sakit memang aku takkan mengadu pada siapa pun. Kalau aku tak suka kat siapa2, yang tu bergantung la tahap sabar aku nak mengadu.

Aku Tiba-tiba Berubah
:.Ouhoho~ mula-mula aku peramah giler-giler-giler. Kemudian aku akan jadi pendiam. Bila orang dah tak hormat kita, mesti ada sesuatu yang kita ter'friendly melampau terhadap mereka. Oleh itu kita mesti berlaku tidak hormat kepada mereka juga. (maklumbalas balik kalau anda tak reti pasal ni)

Aku Peramah
:. Ouhoho~ Yang nih aku tak nak cakap anda kenal aku anda menilai..

Aku Benci Klip Video Lagu Melayu!
:. Ouhoho~ Aku benci klip video lagu melayu! Dah la poyos! Takde nilai universal lansung! Oleh itu aku suka donlod mp3 daripada wma. Boys/girls band cam band boboy dengan seangkatan diorang tu, klip video merapu bodoh! Tapi tak semua k.

Aku Suka Keluar Sorang
:. Ouhoho~ Aku suka keluar sorang. Rasa macam aman je. Rasa macam bebas je. Rasa macam seronok je. Hohoh bes~ Pergi keluar ikut kepala sendiri. Tapi bila perasaan bosan dah mari..memang bosan giles. Untuk elakkan bosan tu, banyakkan berjalan..

Fuuh~ siap pun~ letih gak buat benda nih.
Peraturan yang terakhir tu aku taknak buat..

2 Commentores:

- m!ss_yaNa - berkata...

yeay...!!!
da siap..
hehe ~~

"Aku Peramah
:. Ouhoho~ Yang nih aku tak nak cakap anda kenal aku anda menilai.."

stkt ney xbley nak menilai lg..
huhu ~~

amirwashere berkata...

ouhoho skit lgi kmu msti akn mnilai hoho~