BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Jumaat, September 26, 2008

Di'Tag What's Up!

Salam

Hoho suka+duka cita aku telah ditag oleh What's Up (maaf arr aku tak tau nama anda).
Aku dah dapat merasa apa fungsi TAG tu. Rupanya bukan macam Smartag. Bukan macam Tag Name. Tapi tag ler..mtah arr aku pun tak tau apa tag nih.

Ok jum mula!

1. Perempuan
....aku memang berasa tak selesa kalau orang perempuan tiba-tiba pandang aku dengan lama. Bukan nak perasan lakan, tapi kalau betulla dia tenung aku..aku memang rasa serba salah!

2. Perempuan
....hoho aku tak suka makan depan orang perempuan. Takde nikmat

3. Melukis
....nih subjek yang paling aku enjoy bila aku tengah bosan lepas study. Giler otak kalau study lama-lama. Sebagai pengganti kepada mp3 (aku takde menda nih/makaku tak kasi dengar bila lepas study) akupun design pakain yang matching dengan aku..hoho~ ada bakat nak jadi Galileo Galilawei.

4. Photoshop
....on the way aku study kat melaka tu, aku pun study menda lain gak. Photoshop. Aku terpaksa rembat desktop Hafiz semata-mata nak study menda nih..Trimas Hafiz! I luv u!

5. Kucing
....dulu aku ada kucing kaler oren. Dulu aku ada sepasang kucing kaler oren. Dulu aku ada 4 ekor kucing kaler putih. Sekarang aku ada seekor kucing kaler putih. Nama dia Adik.Adik nih tak reti bergurau kalau anda nak tahu. Tapi bila dengan aku...siap arr dia!

6. Novel 
....aku suka bacanovel yang kisah dia dari timur tengah pastu macam bagi kesan la. Lebih kurang macam ni Islam+cinta=novel.

7. Komputer
....aku benci HDD yang aku gunakan sekarang nih. Full! Tak laju macamsuper komputer! Lebih kurang lembab arr..tapi siput lambat lagi dari pc aku nih k..

hoho~ FIN~

5 Commentores:

Dini @ Ika berkata...

woo that was quick i tot u going to take like a week or sumthing to answer the tag..but u juz take a couple of hours only..a lot of my friends take longer than a week to answer the tag..haish..oh well..

anyway haha 7 facts about u which is os funnu n sumtimes weird..eheh

oh btw,my name is ardini..call me dini for short..i see ur name is amir so should i called u amir then?and oh u r older then me!a lot more older!i'm younger than u think i am!hahax

amirwashere berkata...

ouhoho..yeke? sebenarnya pressure gak nk describe ttg diri kita nih..

Ilmar Imia berkata...

jarang jumpa org laki yg suka baca novel =)

Dini @ Ika berkata...

yeah u bet it is!haha
i took like erm an hour to finished my tag..i think..i dunno..wot about u?

oh thx!amir is quite a common name so i can remember it very quickly without forgetting it..

erm..haddatsa is not ur last name?so what's haddatsa?is it juz some random name?

haha yeah u r 5 years older than me!hehe so u r like a big brother to me..anyway okie then i put ur link in my blog too!

oh btw,jemput ke blog dini..ambil tag..dini tag amir lagi sekali!haha brace urself!

Dini @ Ika berkata...

yeah sure it's okay..of course i dun mind..tp pasni kalo kna tag lagi xtaw eh..haha ntah2 after eid kna tag 4 kali x?haha..kidding on..

erk winter sejuk mcm peti sejuk?hoho lagi sejuk dr peti sejuk..

summer dia xde r pns mcm msia..lebih kurang r cuma sini kalo panas bibir merekah sbb kering..tp angin dia sejuk!heh..