BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Isnin, September 22, 2008

Kad Raya

Salam

hoho..aku sebenarnya tak jangka pun akan terima kad raya spesel waktu nih.
Meskipun kad raya spesel yang aku buat dengan menggunakan akai dan desktop hafiz untuk mencipta kad raya tu dah pun siap kelmarin, tapi aku tak mahu hendak menyebarkan kad raya aku tu kepada yang berkenaan. Yang baru disebar cuma kad raya yang "tak di'upgrade" je. Itu pun untuk kawan kat friendster.
Apa-apa pun trimas kat Farin sebab dia orang pertama dari blogspot yang bagi kad raya nih..huuu~

Trimas Farin!
Ini adalah CONTOH kad raya yang belum "di'upgrade" dari aku.



Tahun ni tahun pertama akujadi blogger (cewah!) jadi yang ni kad raya pertama dari aku.
Anda boleh klik disebelah kiri sidebar untuk melihat dengan lebih jelas.
Apa-apa pun anda tunggu je la ek kat raya dari aku(<--- koya lebih)  huuu~

1 Commentores:

Dini @ Ika berkata...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir &Batin!

anyway,jemput ke blog dini untuk ambil tag..please..thx!jawab keyh tag tuh..heh