BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Khamis, Oktober 15, 2009

Kisah Baju Major



Salam
Hoho akhirnya sampai juga baju dari Food Department. Lebih kurang 2 3 minggu aku tunggu baju ni, sebelum raya rasanya. Hmm..aku pakai, oh tidak! Lengan dia kontot la.. adeh Cuma separuh lengan je baju tu tutup, baki dia terdedah alahai~

Oh aku xberapa berkenan sikit sebab lengan aku bukan lengan gusti..

Hmm..baju dari major aku? Kui..kui..kui..entah. Yang pernah aku beli pun kali terakhir kaler hitam. Style juga la sebab rasanya tu la satu2nya baju ada tulisan “chemical engineering bla..bla..bla..” hoho style cuma masa tu je la.

Oh ada kawan aku ajak aku join diorang jual baju sebelum final ni. Aku cuma design je. Nak tengok ke design baju tu? Heh tunggu lepas baju tu semua dah siap ya. 

6 Commentores:

ZARA 札拉 berkata...

Lawanya baju!!

Nak gaks!!

GadisBerstokinBelang berkata...

hohohoh
kire ok pe..
aku lgsg xpnh ade baju process nih..
hahaha

kiyo berkata...

Salam Amir.. Aku pnah nmpk lelaki yg lengan mcm ranting pokok bunga kertas,pakai baju cmni rileks je.Xperlula lengan size gusti.. hahaha

AmirHaddatsa berkata...

kak zara - hah?? tpi lengan bju dia kontot je~

fatin - ko males nk beli~`

kiyo - hoh?? aku ok lgi dri laki yg ko nmpk tu kut..haha, oh aku cuba ntuk pakai nnti

hady berkata...

kenapa food department??
kamu ni engineering kan?
bukan amik perhotelan
nape food??

p/s : saya baca entry kamu pasal kamu sorang aja awek, nak cari macam Nurkasih.

nasihat saya, take ur time. tak payah rushing2.. kalau dah jodoh, jumpa sebulan terus kawen. kalau dah takde jodoh, bercinta sakan dari sekolah pun, sampai masa, clash juga..

amirhaddatsa berkata...

oh food department tu, kejuruteraan kimia tapi pengkukhusan food, saya kejuruteraan kimia dan major sy process, mcam tu la. sy sje je bli bju tu sbb tgk lawa hahah..

oh yang entry mrapu tu? sy faham, sje tulis mcm tu nmpk poyo kan hady? haha