BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Oktober 25, 2009

Akon Berbogel Ketika Buat Show



Salam

Akon tak berbaju

Oh aku menanti mana orang melayu yang sangat2 la beria protes masa si Faizal Tahir buka baju dulu?


Itu Faizal Tahir, macam mana plak dengan Anggun? Alahai takde siapa pun yang bising tentang anggun dengan yang lain.

Oh aku bukan peminat Faizal Tahir atau pencinta seni! Ulangi, BUKAN PEMINAT dan PENCINTA!!

Hm..agaknya kenapa jadi macam tu..dalam majalah Mangga Porno Melayu tu lagi bersepah budak perempuan melayu tnjuk muka tak malu, WHAT THE HELL?

Oh sengaja aku emosi

Si Faizal Tahir tu asal dari kumpulan nasyid Nirwana oleh itu dia tak patut bertelanjang diatas pentas, begitu ke? macam mana pulak dengan isu anak melayu perempuan, yang bersosial dengan lelaki? Anak artis yang HOT2~ lagi bersepah bercampur dengan lelaki bukan suami diorang.

Aku cuma sakit hati dengan dengan melayu jenis macam ni. Benda kecik pun nak protes gila babi. Benda sebesar maruah semua buat dek siap bluurr lagi muka yang tak malu tu.

Tu pasal aku tak sokong industri hiburan Malaysia ni, GOTOHELLSUCKERS!



Credit - http://fajridil.blogspot.com/2009/05/anggun-seksi-salah-siapa.html

2 Commentores:

touyakaruma berkata...

Siyes aku pun pelik .. kenapa Faizal nie cam dibenci oleh wartawan . Aku tak minat pun Faizal ... tapi kesian juga laaa .

Kes tak bayar PTPTN pun masuk dalam akhbar . Huh .... aku sendiri pun tak bayar pinjaman lagi .. tak masuk surat khabar pun.

amirhaddatsa berkata...

memang betul apa yg kau kata tu touya. Bukan takat wartawan mangga porno tu, memb2 aku pn ada yg benci.

huhu entah la touya..agaknya ni la namanya dunia