BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Khamis, April 30, 2009

Photoshop

Salam

Dengan rasmi bersuka-suka citarasanya, Amirhaddatsa kini mempunyai tutorial Photoshop dalam bahasa melayu!

Disini perlu diperingatkan, tidak semua trick atau tutor yang ada ini bukanlah idea aku sepenuhnya cuma bahannya sahaja yang aku chopping (edit)

2. Didalam tutorial ini aku menggunakan Adobe Photoshop 3, walaubagaimanapun Adobe Photoshop 2 masih boleh digunakan dan mungkin tiada masalah untuk penggunaan kedua-dua versi.

3. Kau perlu tahu aku bukan budak IT dan aku belajar semua ini cuma atas suka sama suka seperti kau suka pada awek/balak kau begitu jua aku.

4. Sebarang pengkongsian berkaitan idea tatkala aku dah tade idea amat aku menerima. Jika kau mempunyai masalah dalam photoshop jangan kau tanya aku (tapi kalu nak tanya boleh gak) sebab peratusan aku mungkin tahu selesaikan mungkin dalam 30%. Jadi lebih baik kau Google kan sahaja ya.

5. Sekian 11:53 PM

2 Commentores:

boboiz berkata...

boboiz memnag minat ngan photoshop nie...tapi sejap install PS3 ni tak faham sgt nak guna..

AmirHaddatsa berkata...

PS3 ke atau CS3 boboy? ouh tu kena banyak belek tutorial kat google ataupn youtube