BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Sabtu, Ogos 30, 2008

Konvokesyen OUM

Assalamualaikum

Pada 24 Ogos hari OUM mengadakan konvokesyen kali ke-5 kat PWTC. First time kitorang sekeluaraga masuk PWTC. Mak aku baru je tamat Ijazah Pengurusan jadi OUM buat la konvokesyen kat PWTC tu.

***
Makanan, pergh!! Mahal giles!! Maaf gambar tak diambil. Mee goreng yang standard mak aku masak, Rm6.00 sepinggan! Kopi O (tapi aku agak nescafe bodo je) RM3.00 segelas, gelas polisterin pula tu! Adeh kecian abah kena bayar RM24+ ntuk 4 orang makan mee goreng K.Ill.

***

Konvo untuk Ijazah Pengurusan hari Ahad petang. Pagi tu ijazah juga, tapi ijazah jurusan lain. Hmm..rupa-rupanya takde la besar sangat PWTC tu. Tapi aku rasa bosan+lapar teramat sangat time konvo nih adeh.. Kalau duduk dalam dewan mesti kena jadi patung (nak jga profil konvo tu sendiri) takpun tidur masa dlama dewan sinonimnya, perbuatan yang halal jadi haram kat dalam tu.

1 Commentores:

ZARA berkata...

kem salam kat Mak ek?
hehehe...