BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Julai 20, 2008

Letih...

assalamualaikum

Huhu..letih aku naik tangga untuk ke kelas. letih aku naik tangga untuk update testi friendster dan blog nih. semester nih aku mula guna motorsikal untuk ke kelas, aku dah kurang berjalan. pergi mana-mana dengan motorsikal buruk je, aku dah kurang guna otot. 5-10 minit sebelum kelas mula, dah mula gerak dari rumah sewa, mujur dekat, aku mula disiplinkan diri. kadang terasa "lenguh" jantung aku bila naik tangga, terutama lab English, aku dah tak gagah. agaknya aku akan jadi cepat semput kalau ada aktiviti fizikal.
stamina aku semakin kurang..