BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Khamis, November 12, 2009

5 Cerita, Posting ke-200




Salam


Hari ni hari Jumaat, hari jugak aku akan buat posting yang ke-200!
Oh periksa dah pun habis semalam, adeh susah2.

******


Oh aku nak ucapkan trilion terima kasih pada kamu yang mengucapkan selamat hari lahir 5hb haritu. Oh papepun terima kasih kak Zara sebab telefon malam tu! hoho saya anggap yang tu hadiah hari jadi la ya kak n_n.

Heh aku dah umo 20 tahun! dah takde belasan dah. Kalau nak tahu, dari Jan haritu lagi aku dah rasa, tahun ni memang x cantek..oh bukan sebab apa pun, cuma umo akan genap 20 tahun, bagi aku belasan ni kita x kan jumpa dah selepas puluh. Selepas 20 umo kita akan ada "puluh" ditengah2 sehingga la mati. Tak ke rasa nikmat belasan dengan muda tu sudah tamat?

******

Okeh berbalik kisah "Masalah negara" dan "Masalah negara 2" tu, aku memang dah add dia, kemudian kitorang sembang perkara biasa je, last2 macam biasa aku yang takde idea nak cakap pasal pe dah. Oh untuk ajak keluar dan berbagai tu, maaf la belum sampai masa lagi. Jauh kut rumah dia. Nak telefon dia, tak tau nak cakap pe. Takpe2 slow and steady dulu~ Tapi dia ada wish 5hb tu, hoho kat fb je, hmm xpela.

******

Oh sekarang apa yang aku buat ya..nak siapkan thesis dengan kerja analisis yang tak siap lagi. Huhu mujur aku dapat advisor terbaik hoho~~ mujur dia jenis suruh jaga grammar dengan sumber datang dari mana. Kalu dia jenis nak cepat je, sah aku kena pancung!

******

Hoho musim cuti dah mula! Jom bercuti! Aku ingat nak bekerja. Hoho bagi aku seminggu dulu duk rumah, rilek2~~ Oh Aku Nak Tengok Filem 2012!

Chioww~

1 Commentores:

atiQah adNan berkata...

alahai lame nye akak tak jenguk blog amir ni.. sorry sangat yee...
happy belated birthday ye...
semoga amir berjaya dalam hidup k..

sebagai hadiah akak klik nuff amir banyak-banyak k.. hee~ nanti klik akak pulak tau..