BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Ahad, Julai 12, 2009

Job: Pengapit Lelaki~

Adei letihnya..

Salam

Hari Jumaat hingga sabtu minggu lepas kitorang (lepas bergabung dengan geng keluarga dari kemaman) berkonvoi pergi K.Ill. Hoho sebuah van dengan unser. Gambar tak banyak yang ambil, adik aku la seng'hal pi amik gambar badan je. Blur pula tuh!

Oh walau apa-apa pun yang kahwin ni bukan orang luar ya, sepupu aku yang kahwin. Pagi sabtu pi akad nikah, malam tu pula bersanding. Heh tak pernah lagi (aku rasa la) aku pergi majlis orang kahwin waktu malam. Hoho kalau kau nak tahu, akak ipar sepupu aku tu Rina Khan..kui..kui aku pun tak kenal tapi dia ni artis, mak aku cerita dia ni pengacara gameshow kat Tv3.

Hoho aku tak mau nak komen siapa pengapit perempuan. Huhu merepek je orang K.Ill ni ber'dressing.


Hoho Selamat Pengantin Baru ya..

2 Commentores:

hady rashid berkata...

hahahaha

amir, amir
kamu tak kenal rina khan???
kamu buat saya terasa tua la!
rinakhan tu la yg handle pop quiz sama sama dengan aznil, masa rancangan pop quiz HOT dulu

dia pernah buat novel
tajuk RM100,000
best novel tu, kalau jumpa dia lagi
mintak tandatangan tau..

hehe

AmirHaddatsa berkata...

haha betul ke hady? sy xtau plak kmu peminat dia..
hehe btw dia ngn husband dia mmg pramah..2 2 minat fotografi..