BOSS NAK KUBURKAN BLOG NI, TAPI TAK SAMPAI HATI http://posto-posto.blogspot.com/

Rabu, Jun 03, 2009

Aktiviti Mendownload


Salam

Apa yang kau buat tatkala cuti?

Heh aku dengan aktiviti aku tersendiri iaitu..
- Mendowload anime, movie dan lagu
- Praktis DOTA


Baiklah semenjak cuti ni HDD aku telah meningkat lebih 5 gig! akibat proses mendownload pelbagai movie dan segala software. Kenapa aku buat kerja untuk hilangkan bosan ni? sebab aku aku bosan tu aku download

Minggu lepas duit masuk, hehe.. Aku terasa hidup! Sebab kalau kau mahu tahu, duit aku dah habis 2 hari sebelum aku balik. Kemana duit tu pergi meniggalkan aku? Ha bak kata pepatah "bia la rahsia".

Baik! ini adalah senarai movie, lagu dan anime yang aku download ya..

Movie
- Letters From Iwo Jima - Peperangan Jepun vs Amerika
- All Well End Well Too - lawak
- Night At The Museum 2006 - sejarah
- Pirates of Caribbean 2 - sejarah
- The Core - sains
- Der Untergang -Kisah Adolf Hitler

Lagu (album)
- Lenka - Lenka
- Linkin Park
- Avatar The last Airbender
- Norah Jones

Anime
- Code - Geass
- One Piece
- My Neighbour Totoro
- Doraemon Return

Hmm..bab DOTA pula

Sekarang semua dah ada kat rumah masing-masing. Heh aku masih Normal lagi


Hero feveret aku
- Void
- Troll
- Magina
- aku terlupa nama dia

Kesemua download diatas, aku download dari link-link yang aku percayai seumur hidup sekarang. Baik ini dia link itu! (sesetengah kau kena jadi ahli terlebih dahulu)

Movie
http://www.forfreedownloads.com/ 
http://www.syok.org/portal/forum/index.php
http://bach-khoa.org/forum/showthread.php?t=21991


Lagu
http://www.mp3locker.net/

Anime
http://www.realitylapse.com/
ftp://ftp.anime-browser.com/

Selamat Mendownload~

Ouh kalau kau ada link lain..beritahu la ya~

1 Commentores:

Huzai berkata...

nanti lawan aku. Biar kita tengok siapa first blood. Hahahaha!